Siirry sisältöön

Purjehdukset

Tutustu tuleviin purjehdusmatkoihimme ja valitse omasi.

Mitä purjehdukset pitävät sisällään

Sissi Sailing purjehdukset on pyritty suunnittelemaan siten, että jokaiselle löytyisi sopiva matka. Purjehtimaan voit lähteä yksin tai kaverin kanssa. Voit myös varata koko veneen perheesi tai tutun porukan käyttöön. Tällöin räätälöimme kohteet ja matkan keston toiveidesi mukaan. Myös vuokratessasi koko veneen on kippari aina mukana.

Matkakuvausten lopussa on mainittu haasteellisuus x/5. Tässä luvussa on huomioitu purjehdusalue, vallitsevat tuulet sekä merenkäynti. 1/5 matkasta nautit vaikka et koskaan olisi ollut veneessä. 3/5 matka on mukava purjehtijalle joka nauttii mukavista tuulista ja ehkä lyhyemmistä etapeista. 5/5 matka tarjoaa haastetta kokeneellekin purjehtijalle. Kyse ei siis ole vaatimustasosta vaan tarkoitettu avuksi omaa matkaa suunnittelevalle

Matkan hinta sisältää paikan Sissillä matkan ajan, ruoat ja ruokajuomat veneellä, polttoaineet ja satamamaksut. Hinta ei sisällä maissa tapahtuvaa ruokailua, alkoholijuomia eikä matkoja kodin ja satamien välillä. Lue tarkemmat varaus- ja sopimusehdot täältä.

Tulevat purjehdukset

Turku – Kööpenhamina

26.06.2022 – 05.07.2022
Hinta 890€/hlö tai 4790€/vene
4 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Pari peruutusta tuli tälle legille, eli nyt on mahdollisuus melkein kotiovelta lähteä maailmalle purjehtimaan.

Sissin uudet seikkailut alkavat juhannuksena Turusta suuntautuen kohti Tanskaa ja Kööpenhaminaa. Vauhtia otetaan saaristomereltä, missä vietämme ensimmäisen yön. Mikäli Itämeren kierros on jäänyt väliin, on nyt tilaisuus tutustua siellä muutamiin paikkoihin. Reitin varrelle osuvat Gotlanti, Öölanti ja Bornholm. Vaihtoehtona on käydä moikkaamassa Wallanderia Ystadissa. Lopulta matkan määrittävät tuulet ja satamat valitaan sen mukaan.

Haasteelisuus 3/5

Kööpenhamina – Bergen

08.07.2022 – 17.07.2022
Hinta 890€/hlö tai 4790€/vene
3 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Pian Kööpenhaminasta lähdön jälkeen siirrymme Pohjanmeren puolelle. Ensimmäinen pysähdyspaikka on idyllinen 8000 asukkaan Skagen pohjois Jyllannin kärjessä. Täältä matka jatkuu Skagerrakin poikki Norjan Mandaliin, joka on ensikosketus Norjan maankamaraan. Ennen Bergeniä vierailemme vielä upeassa Rosendahlissa, jolle jätämme hieman enemmän aikaa.

Haasteellisuus 3/5

Bergen – Sognefjord – Bergen

20.07.2022 – 29.07.2022
Hinta 990€/hlö tai 5450€/vene
4 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Näihin huikeisiin maisemiin teemme kaksi retkeä. Heinäkuun matkalla vierailemme Flåmissa. Näillä retkillä Sissi vie meidät Norjan pisimmän ja samalla maailman toiseksi pisimmän vuonon perukoille vuorenhuippujen väliin. Satama- ja ankkuripaikat valitsemme tuulten ja maisemien mukaan. Säät voivat vaihdella nopeastikin, joten pakkaa mukaan kaikenlaista vaatetta, hyvät kävely- tai vaelluskengät ja tietysti kamera. Sissille on syytä saapua mahdollisimman varhain, jotta päästään heti seuraavana aamuna matkaan. Nähtävää riittää!

Haasteellisuus 2/5

Bergen – Sognefjord – Bergen

01.08.2022 – 10.08.2022
Hinta 990€/hlö tai 5450€/vene
1 paikka vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Toinen matka Norjan upeisiin vuoristomaisemiin vie meidät Mundaliin. Näillä retkillä Sissi vie meidät Norjan pisimmän ja samalla maailman toiseksi pisimmän vuonon perukoille vuorenhuippujen väliin. Satama- ja ankkuripaikat valitsemme tuulten ja maisemien mukaan. Säät voivat vaihdella nopeastikin, joten pakkaa mukaan kaikenlaista vaatetta, hyvät kävely- tai vaelluskengät ja tietysti kamera. Sissille on syytä saapua mahdollisimman varhain, jotta päästään heti seuraavana aamuna matkaan. Nähtävää riittää!

Haasteellisuus 2/5

Bergen – Dublin

13.08.2022 – 26.08.2022
Hinta 1090€/hlö tai 5950€/vene
Täynnä

Korkeiden vuorenseinämien jälkeen otamme suunnaksi Invernessin ja parin vuorokauden avomeriseiluun jälkeen pujahdamme sulkujen läpi keskelle Skotlannin ylämaata. Kanava on liki sata kilometriä pitkä ja on suurimmaksi osaksi luonnon omaa vesitietä. Kanavassa on neljä järveä joista Loch Ness taruineen lie tunnetuin. Kanavassa vietämme neljä päivää, jotta jää aikaa myös paikalliseen kulttuuriin tutustumiseen. Corpachissa laskeudumme takaisin meren pinnan tasalle ja käännämme Sissin keulan kohti Dublinia, jonne on jälleen parin vuorokauden purjehdus.

Haasteellisuus 4/5

Dublin – Lissabon

29.08.2022 – 11.09.2022
Hinta 990€/hlö tai 5450€/vene
3 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Tästä alkaa vuoden 2022 ensimmäinen varsinainen valtamerimatka, liki 1000 mailia Atlantin aaltoja. Jos olet unelmoinut pääseväsi kokemaan valtameren aallot ja sysimustan tähtitaivaan, nyt siihen on oiva tilaisuus. Taakse jäävät niin Pohjois- kuin Keski-Eurooppa, paljon puhuttua Biskajaa unohtamatta. Mikäli tuulet ovat suotuisat ja matka taittuu, jää meille aikaa vierailla esimerkiksi Portugalin Portossa.

Haasteellisuus  5/5

Lissabon – Gibraltar – Malaga

17.09.2022 – 25.09.2022
Hinta 890€/hlö tai 4950€/vene
4 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

The Rock on varmasti monen bucket-listalla ja nythän me sinne menemme. Lissabonista lähdetään, kun saadaan vene bunkrattua, ja suunnataan keula kohti etelää ja Välimeren lämpöä. Jos ehdimme niin poikkeamme Lagosissa, kuitenkin niin, että Gibraltarille jää riittävästi aikaa. Kunnon pizza vanhassa kaupungissa ja apinat vuorella on koettava, ilman niitä ei voi poistua kiveltä. Edessä on vielä hetki Välimeren aaltoja, kunnes saavumme Malagaan. Sissi jää parkkiin muutamaksi viikoksi ja Jussi lähtee käymään kotona.

Haasteellisuus 3/5

Malaga – Gibraltar – Lagos

15.10.2022 – 23.10.2022
Hinta 890€/hlö tai 4950€/vene
Täynnä

Aurinkoa ja lämpöä pitäisi edelleen riittää vaikka syksy hiljakseen saapuu Euroopan eteläisiinkin osiin. Tällä matkalla vierailemme jälleen Gibraltarilla, ihmettelemme siellä ainoita Euroopassa villeinä eläviä apinoita ja kummastelemme pientä Brittikulttuuria keskellä Andalusian muutoin niin verkkaista elämää. Gibiltä otamme vuorokauden legin Vilamouraan, Portugalin suurimpaan marinaan, mistä taas suuntaamme Lagosiin, omaan suosikkipaikkaani. Jos ei halua vielä lähteä, voi ottaa toisen matkan ja lähteä Sissin kyydillä Las Palmasiin.

Haasteellisuus 2/5

Lagos – Las Palmas

29.10.2022 – 06.11.2022
Hinta 890€/hlö tai 4950€/vene
1 paikka vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

On aika jättää manner Eurooppa taakse ja lähteä isolle merelle. Tällä legillä pituutta 650 mailia ja sen taittamiseen kuluu n. viisi vuorokautta. Ei maata, ei muita, joku laiva saattaa käydä näkyvillä. Matkalla syömme toivon mukaan tuoretta kalaa ja saamme nauttia delfiineiden leikittelystä Sissin ympärillä. Yöllä loistavat hohtoplanktonit Sissin kuohuissa ja hyvällä tuurilla pääsemme näkemään valaan ja kilpikonnia. Meressä on paljon elämää, kun osaa katsoa.

Haasteellisuus 4/5

ARC 2022

12.11.2022 – 16.12.2022
Kysy varaustilanteesta

ARC-22 on Sissin osalta peruttu. Sen sijaan talvi -22 – -23 purjehditaan Kanariansaarten lämpöisillä ja aurinkoisilla vesillä. Ota breikki Suomen talvesta ja tule Sissille nauttimaan lämmöstä ja rennosta elämästä.

Purjehdukset Kanarialla

01.12.2022 – 31.05.2023
6 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Sissi viettää talven -22 – -23 Kanarialla missä harrastamme saarihyppelyä vieraillen eri kylissä ja kaupungeissa, unohtamatta ankkuripaikkoja joissa uimme ja nautimme elostamme. Varaa vaikka koko vene perheesi tai kavereidesi käyttöön niin räätälöimme kohteet toiveidesi mukaan. Aikataulu julkaistaan toukokuun aikana joten nopeana varaajana voit nyt valita juuri itsellesi sopivan ajankohdan.

Joko mieli kiitää merellä?

Voit varata matkan myös täyttämällä lomakkeen.