Siirry sisältöön

Purjehdukset

Tutustu tuleviin purjehdusmatkoihimme ja valitse omasi.

Mitä purjehdukset pitävät sisällään

Sissi Sailing purjehdukset on pyritty suunnittelemaan siten, että jokaiselle löytyisi sopiva matka. Purjehtimaan voit lähteä yksin tai kaverin kanssa. Voit myös varata koko veneen perheesi tai tutun porukan käyttöön. Tällöin räätälöimme kohteet ja matkan keston toiveidesi mukaan. Myös vuokratessasi koko veneen on kippari aina mukana.

Matkakuvausten lopussa on mainittu haasteellisuus x/5. Tässä luvussa on huomioitu purjehdusalue, vallitsevat tuulet sekä merenkäynti. 1/5 matkasta nautit vaikka et koskaan olisi ollut veneessä. 3/5 matka on mukava purjehtijalle joka nauttii mukavista tuulista ja ehkä lyhyemmistä etapeista. 5/5 matka tarjoaa haastetta kokeneellekin purjehtijalle. Kyse ei siis ole vaatimustasosta vaan tarkoitettu avuksi omaa matkaa suunnittelevalle

Matkan hinta sisältää paikan Sissillä matkan ajan, ruoat ja ruokajuomat veneellä, polttoaineet ja satamamaksut. Hinta ei sisällä maissa tapahtuvaa ruokailua, alkoholijuomia eikä matkoja kodin ja satamien välillä. Lue tarkemmat varaus- ja sopimusehdot täältä.

Tulevat purjehdukset

Lissabon – Gibraltar – Malaga

17.09.2022 – 25.09.2022
Hinta 890€/hlö tai 4950€/vene
3 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

The Rock on varmasti monen bucket-listalla ja nythän me sinne menemme. Lissabonista lähdetään, kun saadaan vene bunkrattua, ja suunnataan keula kohti etelää ja Välimeren lämpöä. Jos ehdimme niin poikkeamme Lagosissa, kuitenkin niin, että Gibraltarille jää riittävästi aikaa. Kunnon pizza vanhassa kaupungissa ja apinat vuorella on koettava, ilman niitä ei voi poistua kiveltä. Edessä on vielä hetki Välimeren aaltoja, kunnes saavumme Malagaan. Sissi jää parkkiin muutamaksi viikoksi ja Jussi lähtee käymään kotona.

Haasteellisuus 3/5

Malaga – Gibraltar – Lagos

15.10.2022 – 23.10.2022
Hinta 890€/hlö tai 4950€/vene
Täynnä

Aurinkoa ja lämpöä pitäisi edelleen riittää vaikka syksy hiljakseen saapuu Euroopan eteläisiinkin osiin. Tällä matkalla vierailemme jälleen Gibraltarilla, ihmettelemme siellä ainoita Euroopassa villeinä eläviä apinoita ja kummastelemme pientä Brittikulttuuria keskellä Andalusian muutoin niin verkkaista elämää. Gibiltä otamme vuorokauden legin Vilamouraan, Portugalin suurimpaan marinaan, mistä taas suuntaamme Lagosiin, omaan suosikkipaikkaani. Jos ei halua vielä lähteä, voi ottaa toisen matkan ja lähteä Sissin kyydillä Las Palmasiin.

Haasteellisuus 2/5

Lagos – Teneriffa

29.10.2022 – 06.11.2022
Hinta 890€/hlö tai 4950€/vene
Täynnä

On aika jättää manner Eurooppa taakse ja lähteä isolle merelle. Tällä legillä pituutta 650 mailia ja sen taittamiseen kuluu n. viisi vuorokautta. Ei maata, ei muita, joku laiva saattaa käydä näkyvillä. Matkalla syömme toivon mukaan tuoretta kalaa ja saamme nauttia delfiineiden leikittelystä Sissin ympärillä. Yöllä loistavat hohtoplanktonit Sissin kuohuissa ja hyvällä tuurilla pääsemme näkemään valaan ja kilpikonnia. Meressä on paljon elämää, kun osaa katsoa.

Haasteellisuus 4/5

Kanaria marraskuu 2022

18.11.2022 – 27.11.2022
Hinta 990€/hlö tai 5450€/vene
6 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Tästä alkavat talven Kanarian purjehdukset. Kanarian saarilla on ympäri vuoden miellytävä lämpötila ja aurinkoa riittää katkaisemaan pohjolan pitkän pimeän talven. Kymmenen päivän aikana ehdimme vierailemaan joko La Gomeralla tai Gran Canarialla, päätös kohteesta tehdään tuuliolojen mukaan. Legin päätyttyä voit jäädä asumaan veneelle aikavälille 28. – 30.11. hintaan 50,- /vrk.  Mikäli haluat yksityisyyttä oman perheesi tai ystäviesi kanssa, varaa koko vene ja kippari omaan käyttöösi niin räätälöimme lomasi toiveidesi mukaan.

Haasteellisuus 2/5

Kanaria joulukuu 2022

02.12.2022 – 11.12.2022
Hinta 990€/hlö tai 5450€/vene
6 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Joulukuu on pimein kuukausi pohjolassa, on aika ottaa breikki ja tulla rentoutumaan Kanarian miellyttävään lämpöön ja aurinkoon. Kymmenen päivän aikana ehdimme vierailemaan joko La Gomeralla tai Gran Canarialla, päätös kohteesta tehdään tuuliolojen mukaan. Legin päätyttyä voit jäädä asumaan veneelle aina 16.12. saakka hintaan 50,- /vrk.  Mikäli haluat yksityisyyttä oman perheesi tai ystäviesi kanssa, varaa koko vene ja kippari omaan käyttöösi niin räätälöimme lomasi toiveidesi mukaan.

Haasteellisuus 2/5

Joko mieli kiitää merellä?

Voit varata matkan myös täyttämällä lomakkeen.