Siirry sisältöön

Purjehdukset

Tutustu tuleviin purjehdusmatkoihimme ja valitse omasi.

Mitä purjehdukset pitävät sisällään

Sissi Sailing purjehdukset on pyritty suunnittelemaan siten, että jokaiselle löytyisi sopiva matka. Purjehtimaan voit lähteä yksin tai kaverin kanssa. Voit myös varata koko veneen perheesi tai tutun porukan käyttöön. Tällöin räätälöimme kohteet ja matkan keston toiveidesi mukaan. Myös vuokratessasi koko veneen on kippari aina mukana.

Matkakuvausten lopussa on mainittu haasteellisuus x/5. Tässä luvussa on huomioitu purjehdusalue, vallitsevat tuulet sekä merenkäynti. 1/5 matkasta nautit vaikka et koskaan olisi ollut veneessä. 3/5 matka on mukava purjehtijalle joka nauttii mukavista tuulista ja ehkä lyhyemmistä etapeista. 5/5 matka tarjoaa haastetta kokeneellekin purjehtijalle. Kyse ei siis ole vaatimustasosta vaan tarkoitettu avuksi omaa matkaa suunnittelevalle

Matkan hinta sisältää paikan Sissillä matkan ajan, ruoat ja ruokajuomat veneellä, polttoaineet ja satamamaksut. Hinta ei sisällä maissa tapahtuvaa ruokailua, alkoholijuomia eikä matkoja kodin ja satamien välillä. Lue tarkemmat varaus- ja sopimusehdot täältä.

Tulevat purjehdukset

Brest – Jersey, Guernsey – Kiel

20.05.2023 – 04.06.2023
Hinta 1000€/hlö
Täynnä

Kanaalisaaret Jersey ja Guernsey, varmasti monen toivelistalla päästä joskus käymään. Tule Sissin kyytiin Brestissä niin purjehditaan Guernseyn saarelle ja vietetään siellä muutama päivä saareen tutustuen. Lautalla pääsee käymään myös Jerseyn saarella.  Täältä matka etenee Cherbourgiin ja siitä edelleen Englannin kanaalia pitkin Pohjanmerelle kohti Kielin kanavaa. Mikäli et halua tai ehdi koko legiä niin kyydistä voi jäädä väliltäkin. Sovitaan hinta sen mukaan. Englannin kanaali ja Pohjanmeri ovat todella vilkas merialue.. On laivaa, tuulimyllyä, isoa satamaa ja porauslauttaa. Täällä viimeistään huomaa vuoroveden vaikutuksen matkan tekoon, välillä hiivitään hiljaa ja välillä mennään tosi kovaa. Kirsikkana kakun päällä Kielin kanavan kokeminen. Kyselyt ja varaukset kannattaa tehdä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. WhatsUppia voi kokeilla +358 400 684236 jos sattuis olemaan kuuluvuusalueella.

Haasteellisuus 4/5

Kiel – Bornholm, Visby – Turku

08.06.2023 – 16.06.2023
Hinta 900€/hlö
1 paikka vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Sissi on siirtynyt Itämeren puolelle

Kielistä matka suuntautuu upealle Bornholmin  saarelle mistä matka jatkuu Visbyn kautta omalle saaristomerelle ja lopulta Turkuun. Mukaan mahtuu vielä, Kyselyt ja varaukset kannattaa tehdä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. WhatsUppia voi kokeilla +358 400 684236 jos sattuis olemaan kuuluvuusalueella.

TÄLLE LEGILLE YKSI NAISPAIKKA VAPAANA

Haasteellisuus 3/5

”PÄIVÄKSI VESILLE” – Turku – Turku

22.07.2023 – 22.08.2023
Hinta 165€/hlö tai 880€/vene
6 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

”PÄIVÄKSI VESILLE” purjehduksilla menemme päiväksi…  …no vesille tietenkin ihastelemaan Turun upeaa saaristoa.

Vesille lähdemme aamulla yhdeksään mennessä ja illalla palaamme, hmm…  kun keretään. Viimeistään aamuksi kotiin.. 😀 Lähtö tapahtuu Turun Aurajoesta minne illalla myös palataan. Päivän aikana purjehdimme sinne minne tuuli meitä mukavasti kuljettaa, jos matkan varrelle sattuu mukava satama niin voimme pysähtyä jaloittelemaan. Ruoka-, kahvi-, ym tauot pidetään kelien mukaan purjehdittaessa, ankkurissa, satamassa, tai, tai, tai ihan muuten vaan. Ja se ruokahan Sissillä kuuluu pakettiin mukaan, kuten myös polttoaineet ja satamamaksut. Niin ja tietenkin ne verot…  Eli venekassaa ei Sissillä tunneta.

Muistathan että voit varata koko veneen perheesi, kavereittesi, työporukkasi tai vaikka ihan itsesi käyttöön. Vain kippari tulee kuokkimaan mukaanne 😉

Ja vielä lisää: Alla olevat päivämäärät eivät ole hakattuina peruskallioon. Mikäli toiveenasi on jokin muu ajankohta tai jotain ihan muuta ohjelmaa, ota rohkeasti yhteyttä niin sorvataan kalenteri uusiksi.

Tulevat retket:

 • 22.7.
 • 23.7.
 • 31.7.
 • 1.8.
 • 2.8.
 • 10.8.
 • 11.8.
 • 12.8.
 • 21.8.
 • 22.8.

Haasteellisuus: 1/5

”JOKERIPURJEHDUS” – Turku – Turku

17.07.2023 – 27.08.2023
Hinta 600€/hlö tai 3240€/vene
6 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

”JOKERI-PURJEHDUS” on parasta antia niille jotka nauttivat siitä kun aika pysähtyy, ja täällä se toisiaan pysähtyy.

Retki suunnitellaan ja sitä päivitetään kulloisenkin tuuliennusteen mukaan siten että mukavuusaspektit ja kiireettömyys säilyvät. Jokeri-purjehdukset alkavat ja päättyvät Turun Aurajokeen. Näille purjehduksille voit tulla jo edellisenä iltana, retken päättyessä et kuitenkaan voi jäädä pidemmäksi aikaa. Yöt vietämme mukavasti joko satamissa tai ankkurissa. Matka jatkuu seuraavana aamuna kunhan kaikki ovat venytelleet itsensä hereille ja aamupala on saatu nautittua, kaikessa rauhassa..   Ruokailu tapahtuu Sissillä tai haluttaessa jossain mukavassa satamassa (muistathan että ruokailut maissa eivät sisälly hintaan). Sissillä tapahtuvan ruokailun lisäksi myös polttoaineet, satamamaksut yms. kuuluvat hintaan, kuten Sissillä on tapana ollut.

Muistathan että voit varata koko veneen perheesi, kavereittesi, työporukkasi tai vaikka ihan itsesi käyttöön. Vain kippari tulee kuokkimaan mukaanne 😉

Ja vielä lisää: Alla olevat päivämäärät eivät ole hakattuina peruskallioon. Mikäli toiveenasi on jokin muu ajankohta tai jotain ihan muuta ohjelmaa, ota rohkeasti yhteyttä niin sorvataan kalenteri uusiksi.

Tulevat retket:

 • 17.7. – 20.7.
 • 25.7. – 28.7.
 • 5.8. – 8.8.
 • 15.8. – 18.8.
 • 24.8. – 27.8.

Haasteellisuus 1/5

 

Turku – Visby tai Ulvöhamn – Turku

05.08.2023 – 13.08.2023
Hinta 1100€/hlö tai 5940€/vene
6 paikkaa vapaana
(tarkista ajantasainen tilanne)

Kaikkien tuntema Gotlanti ja Visby…    …vaiko sittenkin monelle tuntematon mutta sitäkin upeampi Höga Kusten eli Korkea Rannikko Ruotsin puolella merenkurkussa. Oma valintani on ehdottomasti Höga…

Toteutetaan tähän väliin vielä yksi matkapurjehdusretki mikäli sellaiseen mielenkiintoa löytyy. Tuulet saavat päättää kumpaan suuntaan lähdetään, etelään vai pohjoiseen. Lähtö Turusta 5.8. ja paluu samaan kaupunkiin 13.8.   Onpa se kohde sitten kumpi tahansa, maileja kertyy suunnilleen saman verran. Kumpaankin vaihtoehtoon mahtuu kaksi yöpurjehdusta, eli jos joku sellaista kokemusta vielä odottelee tapahtuvaksi niin nyt on siihen mahdollisuus.

Moni on Visbyssä käynyt ja tuntee paikan paremmin tai huonommin. Höga Kustenista muutama sana: Paikka on nimensä mukainen, korkea rannikko. Ei ne nyppylät vuoria ole, mutta tasamaan kasvattina pariin sataan metriin nousevat nyppylät ovat upeita. Vedet ovat syvät ja puhtaat. Alue on vanhaa kalastajakyläaluetta joka ruotsalaiseen tapaan on pidetty hienossa kunnossa. Tähän aikaan tilaa löytyy hyvin, ollaanhan jo kovasti elokuun puolella menossa.  Olen itse käynyt Högalla puolen kymmentä kertaa ja aina se vaan jaksaa puhuttaa. Kannattaa myös Googlettaa..

Tämä retki toteutetaan mikäli lähtijöitä löytyy riittävästi. Seuraava mahdollisuus päästä käymään täällä on Syyskuun alussa kun Sissi lähtee kohti talvipesäänsä Ouluun.

haasteellisuus 2/5

Joko mieli kiitää merellä?

Voit varata matkan myös täyttämällä lomakkeen.